Terméktesztek

Tesztek - SzuperMenta

Kormos Anett - a megcsalásról

2017. december 02. - REMbraNT

Megcsalni valakit talán nem szép dolog, de bevallani neki több mint aljasság – mondta Kormos Anettnak még évekkel ezelőtt egy interjún Albert Györgyi. Mivel még zsenge volta és naiv, úgy gondolta, fel kell világosítania arról: nincs igaza. tovább olvas

 

 

Létezik jó minőségű utángyártott autóalkatrész?

Nem köztudott, de sok esetben csak az különböztet meg egy gyári autóalkatrészt az utángyártottól, hogy a gyárban a futószalagon a másik irányba megy és rákerül egy gyári szám. Ha szeretnél ilyen minőségi utángyártott fékbetét, féktárcsa és egyéb alkatrészeket találni, akkor kattints a linkre.

Miben más a kínai árubeszerzés?

A Távol-Keleten nem csak az első árurendelést megelőzően, hanem folyamatosan, minden rendelésnél ajánlott a gyártás közbeni és az áru berakodásakor történő ellenőrzés. A legtöbb kínai gyártó sokkal jobban odafigyel már a gyártás során is, ha közben tudja, hogy az európai megrendelő képviseletében helyszíni áruátvételre is sor fog kerülni. Amennyiben csak az áru európai kikötőbe érkezése után tárulnak fel a különböző minőségi problémák, már nehezebb dolgunk van, extra költségekkel jár a garancia érvényesítése. Jóval egyszerűbb, ha még a gyártás és rakodás ideje alatt merülnek fel az esetleges hibák. A kulturális különbségek miatt a probléma lehet egyszerű félreértés a gyártó részéről, azonban a nem szakszerű csomagolás és rakodás is problémákat okozhat. A különböző speditőr, importőr cégek ezen problémák kiküszöbölésére jöttek létre. Elintézik helyettünk ezeket az adminisztratív feladatokat, hogy végül sikerrel záruljon a tengerentúli termék importunk. A megrendelő által adott szempontok szerint ellenőrzik a gyártási folyamatokat és a hajón szállítandó konténert. Hiba esetén értesítik a megrendelőt és annak utasítása szerint javíttatják a hibát, biztosítják a körültekintő árufeladást.

Ajánlott oldalak:

Online sportfogadáshoz elemzett tippek

Tippeljen, Fogadjon és Szurkoljon Ön is!
Kövesse a Tippmesterek weboldalán a fontosabb bajnokságok eseményeinek alakulását, hasonlítsa össze az Internetes fogadóirodák oddsait és elemezze a tabellákat! Így Ön is könnyebben eldöntheti, hogy egy adott eseményt melyik fogadóirodánál a legérdemesebb megfogadni...

A fa, vagy a műanyag vágódeszka a higiénikus?

Dean O. Cliver és Nese O. Ak, a Wisconsini Egyetem Ételkutatási Intézetének tudósai érdekes megállapításra jutottak, miszerint a fa vágódeszkáról az ételmérgezést okozó baktériumok 99,9%-a eltűnt, szemben a műanyaggal, amelyen a szalmonella, lisztéria, és coli baktériumok szaporodásnak indultak.

fabol-keszult-vagodeszka.jpg

Ismét egy érv a természetes anyagok mellett. Ki gondolta volna!