Terméktesztek

Tesztek - SzuperMenta

2021\08\31 REMbraNT

Kútkamerázás, csatorna kamerázás modern technikával

Kutak HD kamerás vizsgálata, csatorna kamerázás modern technikával. Bővebb információ: Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat - Landoscop

2015\11\27 REMbraNT

Szőnyeg gyerekszobába

Egy kisbaba születése rengeteg előkészületet igényel, különösen ha az első gyermek jöveteléről van szó. A szülők számára ilyenkor nagy dilemmát jelent, hogy mik azok a kellékek, lakberendezési tárgyak, amiket mindenképp be kell szerezni a trónörökös érkezése előtt. A baba szobáját érdemes jóval a születése előtt berendezni, hogy kellemes kis kuckó fogadja őt az első otthon töltött napon, valamint így a szülőknek is több idő jut a babavárás örömteli pillanatainak megélésére. Elmondjuk, mi az a tárgy, ami fontos lehet, és talán nem gondoltál rá.

Az első 1000 nap kiemelten fontos a kisbabák fejlődése szempontjából.

Ilyenkor szinte elengedhetetlen egy puha szőnyeg beszerzése, amelyen a csöppség nyugodtan felfedezőútra indulhat. A gyerekszőnyeg nem csak a baba védelme miatt fontos. 

Miután elfogynak a vízszintes síkban a felfedezni való tárgyak a baba számára, akkor fennáll a "veszélye" annak, hogy a csecsemő megpróbál fölállni és följebb kacsingatva újabb érdekes fognivalókat kezd keresni. Ez kockázatos is lehet, ugyanis előfordulhat, hogy a felfelé nyújtózkodástól a picik csontrendszere, gerince rosszul fejlődik. A fölegyenesedésnek megvan az élettani ideje, és nem szabad siettetni. Nem nem árt, ha a vízszintes síkban elég ingergazdag a környezet, és van mit újra és újra felfedeznie a gyereknek.

2015\06\23 REMbraNT

Miben más a kínai árubeszerzés?

A Távol-Keleten nem csak az első árurendelést megelőzően, hanem folyamatosan, minden rendelésnél ajánlott a gyártás közbeni és az áru berakodásakor történő ellenőrzés. A legtöbb kínai gyártó sokkal jobban odafigyel már a gyártás során is, ha közben tudja, hogy az európai megrendelő képviseletében helyszíni áruátvételre is sor fog kerülni. Amennyiben csak az áru európai kikötőbe érkezése után tárulnak fel a különböző minőségi problémák, már nehezebb dolgunk van, extra költségekkel jár a garancia érvényesítése. Jóval egyszerűbb, ha még a gyártás és rakodás ideje alatt merülnek fel az esetleges hibák. A kulturális különbségek miatt a probléma lehet egyszerű félreértés a gyártó részéről, azonban a nem szakszerű csomagolás és rakodás is problémákat okozhat. A különböző speditőr, importőr cégek ezen problémák kiküszöbölésére jöttek létre. Elintézik helyettünk ezeket az adminisztratív feladatokat, hogy végül sikerrel záruljon a tengerentúli termék importunk. A megrendelő által adott szempontok szerint ellenőrzik a gyártási folyamatokat és a hajón szállítandó konténert. Hiba esetén értesítik a megrendelőt és annak utasítása szerint javíttatják a hibát, biztosítják a körültekintő árufeladást.

Ajánlott oldalak:

2015\01\14 REMbraNT

A fa, vagy a műanyag vágódeszka a higiénikus?

Dean O. Cliver és Nese O. Ak, a Wisconsini Egyetem Ételkutatási Intézetének tudósai érdekes megállapításra jutottak, miszerint a fa vágódeszkáról az ételmérgezést okozó baktériumok 99,9%-a eltűnt, szemben a műanyaggal, amelyen a szalmonella, lisztéria, és coli baktériumok szaporodásnak indultak.

fabol-keszult-vagodeszka.jpg

Ismét egy érv a természetes anyagok mellett. Ki gondolta volna!

Ajánló: prémium szőnyegpadlók raktárról.

2014\11\17 REMbraNT

Homlokzati világítás kültéri fali lámpákkal

Teremts hangulatot este otthonod külső falain!

Az épületek szépségét nappali fénynél akadályok nélkül csodálhatjuk. Ha szeretnénk, hogy az este folyamán se legyen másként, választhatunk számtalan homlokzat világítás típus közül.

A legjobban elterjedt megoldásokat a fali lámpák kínálják. Sokféle megoldás és dizájn létezik, amivel egyedi homlokzat világítás alakítható ki. Egyetlen hátránya lehet, hogy előre kell tervezni a homlokzat megvilágító lámpákkal, mert utólag problémás lehet a kábelek elvezetése, elrejtése. Ez megoldható ugyan utólag is, külső kábelcsatorna segítségével, de ez nem túl esztétikus. Egy másik megoldásként érdemes megemlíteni a talajra szerelt reflektorokat, lámpákat, amelyekkel hasonló eredmény érhető el, mint a talajba süllyesztett világítással. Általában a nem túl forgalmas helyeken használják a nagyobb távolság miatt, általános világításra.

süti beállítások módosítása